De WebApps van XS2OS

Op basis van het Mendix platform heeft XS2OS 3 standaard WebApps gemodelleerd. Deze WebApps zijn voor hun specifieke doeleinden als standaardoplossing in te zetten en hebben zich bewezen in markt.

CUBUS klein website
CuBus is CRM+ in een nieuwe jasje. Onafhankelijk van de grote van uw organisatie is CuBus er om uw interne administratie te ondersteunen en integreren.

LEA klein website
LEA is hét leden- en abonnement administratiesysteem voor stichtingen en verenigingen. Volledig in de cloud en te integreren met uw boekhoudoplossing.

E-ORDER klein website
Ordermanagement vanuit de Cloud. Integreer de oplossingen van uw klant en de oplossingen van uw leveranciers zodat u altijd uw gewenste gegevens beschikbaar heeft.

ASA - AanSluitAdministratie

ASA voor uw aansluitadministratie in de keten
Eenvoudig en snel aanvragen, aansluitingen en aansluitcontracten beheren, uw documenten en communicatie ordenen en uw informatie delen of verzamelen met of vanuit de keten. ASA biedt uw al deze mogelijkheden. De WebApp ASA (AanSluitingen Administratie) ondersteunt u en eventueel uw partners in de keten om het aansluitproces soepel te laten verlopen.

WebApp(3)
Staat uw WebApp er niet tussen? Op basis van het Mendix platform ontwikkelen wij ook specifieke WebApps voor uw uitdagingen.

XS2OS Blog

23 december 2017
  Per 1 januari 2018 bundelen wij onze krachten met PIT15 uit Barneveld. Samen vormen wij een nieuwe onderneming...
30 januari 2017
Naast het platform van Mendix heeft XS2OS B.V. nu ook gekozen voor het Betty Blocks platform. XS2OS B.V. zet...
2 september 2016
PIT15 en XS2OS B.V. zijn een langdurig partnership aangegaan. PIT15 zal voor XS2OS B.V. haar WebApp CuBus gaan implementeren....