Referenties

XS2OS heeft in de afgelopen jaren
mooie projecten mogen realiseren.
Hieronder vindt u een aantal van de
organisaties die u voorgingen met ons.

Dirksen – Belastingdienst/Douane                                Belastingdienst
Dirksen bedrijfskleding is leverancier van kleding aan de belastingdienst en de douane. Medewerkers van de belastingdienst mogen één keer in de zoveel tijd nieuwe kleding bestellen. Om alle processen die hierbij komen kijken te ondersteunen heeft XS2OS met het Mendix platform een WebApp gerealiseerd. De WebApp geeft medewerkers van de Belastingdienst toegang om in te loggen in een speciale omgeving waarin bestelvoorstellen klaar staan om zo een kleding bestelling te kunnen maken. Verder geeft de WebApp zowel de Belastingdienst als Dirksen een aantal beheersfuncties over de verschillende artikelen, pakketten en maten. Tevens is er managementinformatie beschikbaar en zijn er conversie mogelijkheden.

NIGW                                                                                                NIGW
Het Nederlands Instituut voor Gezondheidszorg en Welzijn(NIGW) heeft in samenwerking met XS2OS een vernieuwde online versie van het gevalideerde instrument interRAI gerealiseerd. XS2OS ondersteunt hen verder bij het onderhouden van de applicatie. Met dit instrument wordt een beoordeling en classificatie van de situatie van een persoon gemaakt, met als doel om een holistisch perspectief van zijn of haar situatie te krijgen, zodat de kwaliteit van zorg en leven verbeterd wordt voor deze persoon.Met de WebApp kunnen zorgprofessionals en individuen de diverse vragenlijsten online invullen. De WebApp berekent direct de feedback op benodigde zorg, zorgzwaarte en komt met adviezen over de mogelijke acties. Het resultaat is dat de zorg efficiënt wordt ingevuld en de kwaliteit van zorg en leven verbetert. Klik hier voor meer informatie.

XS2OS Blog

23 december 2017
  Per 1 januari 2018 bundelen wij onze krachten met PIT15 uit Barneveld. Samen vormen wij een nieuwe onderneming...
30 januari 2017
Naast het platform van Mendix heeft XS2OS B.V. nu ook gekozen voor het Betty Blocks platform. XS2OS B.V. zet...
2 september 2016
PIT15 en XS2OS B.V. zijn een langdurig partnership aangegaan. PIT15 zal voor XS2OS B.V. haar WebApp CuBus gaan implementeren....