XS2OS: het wie, wat, waarom en waar.

XS2OS is een bedrijf met een enthousiaste groep mensen die grotere bedrijven, het MKB en stichtingen/verenigingen in de non-profitsector helpt met het overzicht en de optimalisatie van hun bedrijfsprocessen.

Wat?
Bij bedrijfsprocessen kunt u aan van alles denken: e-mail, agendabeheer, taken, ledenadministratie, contributiebeheer of bijvoorbeeld de belangrijkste informatie en notulen die bij een belangrijk project horen. Kortom: alle informatie die u en uw collega’s nodig hebben om een bedrijf, stichting of vereniging draaiende te houden, nu en in de toekomst.

Waarom?
Vlak nadat we als XS2OS begonnen (2003), zagen we al een belangrijke behoefte vanuit onze doelgroep. Er waren wel bedrijfssystemen of een intranet, maar dit zijn vaak standaardoplossingen die niet helemaal of totaal niet aansluiten bij wat u dagelijks in uw werk moet doen. De vraag naar configureerbare standaardoplossingen zijn wij vervolgens gaan beantwoorden, maar dan wel door uit te gaan van Bob.

Bob is iemand die net als u en wij, dag in en dag uit met informatie werkt. Op het werk, soms thuis en misschien ook nog ergens als vrijwilliger. Dat vraagt om handige oplossingen en tools. Wij bedenken en modelleren ze, en leren de gebruikers om ermee te werken.

Waar?
In het centrum van Barneveld, in een mooi historisch pand, werken wij. Bent u benieuwd naar de gezichten achter XS2OS? Neem dan gerust contact met ons op.

XS2OS Blog

23 december 2017
  Per 1 januari 2018 bundelen wij onze krachten met PIT15 uit Barneveld. Samen vormen wij een nieuwe onderneming...
30 januari 2017
Naast het platform van Mendix heeft XS2OS B.V. nu ook gekozen voor het Betty Blocks platform. XS2OS B.V. zet...
2 september 2016
PIT15 en XS2OS B.V. zijn een langdurig partnership aangegaan. PIT15 zal voor XS2OS B.V. haar WebApp CuBus gaan implementeren....